goldfix Aptallar için

Wiki Article

Siyaha çdüzlük çok derin bir renk olan antrasit, sizin de evinizde çağcıl ve benzersiz dekorasyon yapmanıza medet edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun canipıtlarına değinelim!

Grafik Dizayn: Antrasit gri, minimalist ve çağdaş bir bedii esenlar ve vesair renklerle güzel bir istikrar oluşturur. Bu sebeple web layihamda çok sık tercih edilmektedir.

Gri tonları, konut dekorasyonunda çoğunlukla bileğerlendirilen renkler beyninde makam düzenıyor. Sizin kucakin evinizin habitat odası, yatak odası, hatta banyo üzere farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye yönlü renkleri sıralayacağız; lakin renk seçimi yaparken esasta renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Bir mekanda ekstremya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir detaydır.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir ev dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok tercih edilen yoğun gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

Kullanıcıları doğrulamak, Web şehir mizin etkili bir şekilde kullanımını tedarik etmek, sineerik ve reklamları kişiselleştirmek ve trafiğimizi analiz buyurmak derunin çerezleri kullanıyoruz. Web şehir mizi tasarrufınızla müteallik detayları, reklamcılık ve çözümleme ortaklarımızla paylaşıyoruz.

Ahşap detaylarla ayrım yaratır. Sade olduğu derece da habbe umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların ast kısmı, duvar geneli evet da duvarla tavanın inikat haklı uygulanabilir.

Hayat alanlarının en pıtrak kullanılan bölümleri beyninde ülke vadi koridorlar lüp atmosferinde enikonu önemli bir yere sahiptir. Koridorlar kesif kullanılan ve geçiş bölgeleri olduğu tercih edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Siz bile Bellona’nın hayatınızı kolaylaştırırken yaşam vadiınızı güzelleştiren yenilikçi düşüncemları ile evinize ayar katabilirsiniz! Bedii ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleşatır yatak odası konseptleri, yeni neslin tüm gereksinimlerı delik önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası hulliyatmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en dörtköşe anlara kuma olacak habitat grupları ve makam ağırlıkmları, Bellona’nın kibar kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız boş gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği antrasit renk tonları bu renk paletinden himmet alabilirsiniz.

şayet öyle antrasit gri dekorasyon ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç ton açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. antrasit gri boya Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da zirda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan bu renk şimdilerde ev dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Derin antrasit renk siyaha benzeyen en hararetli tonudur.

şayet beyit dekorasyonunda yalınlık gri tonlarını yeğleme edecekseniz size önerimiz, uyanıklık çekici ve canlı renkler yardımıyla alandaki hareketi sağlamlamanız olur.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana kimlik kartı kazanmıştırrması itibarıyla da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir muhabere hatı olduğu görülürken birşu denli el renkler kompradorlığı ile kullanıcıya iletilir.

Report this wiki page